keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Berlingo

Elikkäs me tehtiin Jounin ja Kallen kanssa katsastus tarkastus asiakkaan Citroen Berlingoon. Sitten vaihdoimme kojelautaan säätönuppien ja ajotietokoneen lamput, koska ne olivat palaneet. Kojelauta piti irroittaa varovasti vetämällä, ettei muovikiinnikkeet menisi rikki. Lisäksi vaihdoimme jarruvalojen lamput, koska toinen lamppu oli palanut ja liittimet olivat niin hapettuneita, että maadoitukseen tuli vikaa.  Kojelaudan cd-soittimen sai irti sillä tavalla, että soittimen joka kulmassa oli reikä joihinka pitää laittaa jonkinnäköinen tikku ja painaa nii soitin irtoaa kojelaudasta. Ja sitten tarkistimme, että antenni johto oli ehjä, koska asiakas kertoi, että radio särisi.
Ajotietokoneeseen asetetaan oikea aika.

CD-soittimen antennijohto

Tuossa näytetään miten soitin irroitetaan kojelaudasta. Painetaan tikuilla samanpuolen reikiin ja vedetään soittimen toinen puoli irti ja samanlailla toiselle puolelle.

Noihin valkoisiin paikkoihin vaihdoimme säätimien lamput.

Tältä se näytti korjattuna kaikki valot toimii.!

1 kommentti:

  1. Kylläpä olette saaneet useita erilaisia autotarvikkeita vaihdettua tähän autoon. Hienoa, että saitte kaikki valot korjattua. Meillä on myös autossa etulamppu palanut, joka pitäisi piakkoin vaihtaa. https://www.iisalmenautoala.fi/autonosat/huoltotarvikkeet

    VastaaPoista